top of page

Schrijven vanuit gevoel



Dag lieve mensen en welkom hier op mijn eerste blog.

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Martine Van Lommel, mama van drie volwassen kinderen die al op eigen benen staan. De dingen waar ik van hou zijn: wandelen, de natuur, de lente en de herfst, groenten van de bio-boer, mijn gezondheid op een natuurlijke manier behouden, mijn werk om mensen te helpen, naar mensen luisteren, met klanken en mijn stem bezig zijn. massages geven. Echt zalig allemaal.

Er is nog heel wat waar ik van hou want ik hou gewoon van het leven. Ook al brengt het soms pittige dingen op m'n weg.

Dat ik hoogsensitief ben weet ik nu ongeveer een twaalf jaar. Toen zat ik op een punt in mijn leven dat ik geknapt ben. Ik voelde en kon helemaal niets meer. Op mijn laatste krachten hakte ik de knoop door en koos ervoor om mijn eigen weg te gaan.

Want ik wilde terug mezelf zijn, mezelf voelen. Gewoon Martine zijn. Zonder maskers, zonder filters, zonder ook maar iets dat niet bij mij hoorde. Gewoon mezelf laten zien en laten horen want dat is toch wel iets heel belangrijk.

Alles vanuit m'n hart, zonder strijd, zonder oordeel. En lukt dat soms niet dan weet ik hoe ik altijd terug naar mezelf kan gaan.


Daarom ook deze blog.

Om mensen die hoogsensitief zijn te inspireren, te informeren, te ruggensteunen, dat men er kracht en licht kan uit halen, dat men er liefde en zachtheid uit kan halen.

Omdat iedereen het recht heeft om te bestaan zoals men is en dat mag gezien worden.


Met heel veel liefde,

Martine




25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page